Începând de astăzi, albumul este disponibil prin comandă la adresa de mail olteniamea@gmail.com sau printr-un mesaj in secțiunea de comentarii a acestei postări. Este suficient să ne lăsați datele de contact și câte exemplare doriți. În cel mai scurt timp vă vom contacta. Putem livra și instituțiilor interesate.

Pentru început, prețul unui exemplar va fi de 135 lei.

Pentru doritorii din țară asigurăm transportul gratuit începând cu al doilea exemplar comandat. Livrarea se face prin serviciile Poștei Române, plata ramburs. Pentru livrare direct la domiciliu, putem expedia prin serviciul Prioripost al Poștei Române.

Albumul este rodul muncii de doi ani a unei echipe de pasionați ai istoriei orașului Craiova și reunește fotografii inedite din colecții publice și private care acoperă intervalul cuprins între moartea regelui Ferdinand și abdicarea regelui Mihai l.

Acest volum deosebit este un demers îndreptat spre cunoașterea trecutului acestui oraș, o încercare de aducere la cunoștința publicului larg a realităților Craiovei din preajma celui de Al Doilea Război Mondial, prezentând atât clădiri, străzi sau locuri publice, cât și o oglindă a societății din perioada respectivă.

Conceput ca un produs de înaltă calitate, albumul a fost tipărit la Tipografia Prod Com Târgu Jiu, furnizor principal de produse tipografice pentru Kaufland România, Auchan România, Selgros Cash & Carry, Lidl România. Lucrarea a apărut la Editura Argonaut din Cluj Napoca.
Albumul ,,Craiova de ieri 1927-1947” este în format 240x320mm, pe hârtie mată, legat, policromie, cu copertă cartonată și supracopertă, bilingv român-englez, având 240 de pagini.
Traducerea a fost realizată de Andreea Bratu, iar studiul introductiv și corectura istorică de Nicolae Mihai, cărora le aducem caldele noastre mulțumiri și pe această cale!
Editura la care a apărut acest prim volum este Editura Argonaut din Cluj Napoca.

Va invităm la o plimbare prin Craiova de ieri!

Oltenia mea

Lasă un răspuns